Shine Machinery Co., Ltd., Türkiye'deki 2024 Uluslararası Ağaç İşleme Fuarı'na Katılacak

2024/10/10 13:38

İstanbul, 10 Ekim 2024- Shine Machinery Co., Ltd. katılacağını duyurmaktan mutluluk duyarUluslararası Ağaç İşleme Sergisi12-16 Ekim 2024 tarihleri ​​arasında İstanbul'da düzenlenecek olan n. Bu, küresel ahşap işleme endüstrisi için en son ahşap işleme teknolojisi ve ekipmanlarını sergilemek üzere dünyanın her yerinden katılımcıların ve profesyonel ziyaretçilerin ilgisini çeken önemli bir etkinliktir.

Sektör lideri olarakakıllı üretim çözümüsağlayıcısı Shine Machinery Co., Ltd., aşağıdakileri kapsayan çeşitli yenilikçi ürünler sergileyecek:akıllı ağaç işleme ekipmanlarıfuarda otomatik üretim hatları ve dijital yönetim sistemleri. Şirket, akıllı dönüşümü teşvik etmeye kararlıdır.ağaç işleme endüstrisiVerimli ve doğru ekipmanlarla üretim verimliliğini artırmak ve işçilik maliyetlerini azaltmak.

Fuarda, Shine Machinery Co., Ltd. temsilcileri sektör uzmanları ve müşterilerle derinlemesine bilgi alışverişinde bulunarak akıllı üretimin en son trendlerini ve uygulama örneklerini paylaşacak. Şirketin“Akıllı Ağaç İşleme Çözümü”Nesnelerin İnterneti (IoT) teknolojisi ve büyük veri analizi yoluyla üretim sürecinin kapsamlı optimizasyonunun nasıl gerçekleştirileceğini gösteren gösterinin öne çıkanlarından biri olacak.

Shine Machinery Co., Ltd. hayatın her kesiminden arkadaşlarla buluşmayı, ağaç işleme endüstrisinin gelecekteki gelişimini tartışmayı ve akıllı üretimin ilerlemesini el ele desteklemeyi dört gözle bekliyor. Sergi sırasında ürünlerimizi ve hizmetlerimizi deneyimlemek ve ahşap işleme teknolojisi hakkında daha fazla bilgi edinmek için Shine'ın standını ziyaret edebilirsiniz.akıllı ahşap işleme.

İletişim Bilgileri
Daha fazla bilgi için lütfen iletişime geçin:
Shine Machinery Co., Ltd.
Pazarlama Departmanı
Tel:+8615806625431

Shine Machinery Co., Ltd. Hakkında

ShengHuai Intelligent Equipment Co., Ltd., ağaç işleme endüstrisi için yenilikçi akıllı üretim çözümleri sağlamada uzmanlaşmıştır. Güçlü bir Ar-Ge ekibi ve zengin endüstri tecrübesiyle Shine, hem iç hem de uluslararası pazarlarda iyi bir üne kavuşmuştur.